Булат је открио да  су му чак на наступима нудили недозвољене супстанце, али истиче да никада није пао у искушење.

- Гледао сам како поред мене шмрчу кокаин и гости и неке моје колеге, али мене то никада није занимало. Знам ја да ме ти људи гледају као будалу зато што сам стрејт, јер сви они мисле да је живот Холивуд. Никад ми се није десило да ме неки певач понуди дрогом, али ме јесу гости локала звали да заједно вучемо црте. Ја им онда кажем: "Хвала, нећу, не дрогирам се" - прича Булат и додаје да је у животу одолео скоро свим пороцима.

Фото: АТА имагес

 

- Никад ме није привлачила дрога или нешто слично. Кад сам био у основној школи, моје друштво је пушило цигарете. После тога су прешли на траву, а онда су дували лепак, па су били и на хероину... Нисам желео да кренем тим путем јер сам знао где води.

Он се присетио и деведесетих и испричао како су тада изгледали наступи.

- Једном су чак убили човека на мом наступу. Реч је о Бојану Бановићу, члану вождовачке екипе. То су била луда времена, ратно стање. Плашио сам се криминалаца, али им то никада нисам показивао. Певачи који раде за криминалце имају више тезги од мене, али немају новца. Ја певам коме хоћу и могу да завршим каријеру кад год пожелим. Господар мог живота је само и једино Бог - прича певач, који је прексиноћ промовисао нову песму "Америка", коју је посветио онима којих више нема.

- Један стих гласи: "Другова старих више нема, прекратка је младост, узео их је Бог."

Фото: АТА имагес

 

Маркова супруга Марија појавила се у јавности први пут после изласка из болнице и испричала како се сада осећа.

- Имам доста дијагноза и доживотно ћу морати да примам терапије. Три порођаја су учинила своје, саветовала бих све жене да се редовно прегледају. Имам проблем са лимфама и тешку анемију - каже Булатова жена.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".