Наиме, она се појавила у емисији "Питам за друга" где је коментарисала љубавне парове у "Задрузи", у којој је и сама својевремено учествовала.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

Она је на себи имала комбинезон, а може се приметити да је видно смршала. Ставила је плава сочива, надоградила трепавице, а неки је нису ни препознали.

Подсетимо, Марко је недавно објавио Маријину фотографију где су јој руке биле у завојима.

- Мој борац - написао је Булат.

Фото: Инстаграм принтскрин/bulat.marko

 

 

- Ово је дан када сам одлучио да си моја за читав живот, измучена од болничке постеље и неуспелих терапија. Мој борац са масном косом и осмехом на лицу јер видиш човека који те воли, а стид ти ставља руку на лице јер те нисам затекао сређену. Нисам те одабрао због чисте косе већ због чистог срца, рањене душе која крвари за свима а теби нема ко рану да превије. Ту сам ја да ти мамим осмех, да те бодрим у плановима, родила си ми ћерку и сина а у мени имаш друга и брата. Бићу ти ослонац на путу живота никад камен спотицања, оно што ти квари фризуру је мој ветар у твоја нејака леђа и не обазири се ко шта прича и вређа. Ти си као солунски борац израњаван, издан а опет поносан, честит, храбар не могу те душманске сплетке поколебати а камоли ти - поручио је тада Марко.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".