Ана је открила и због чега себе сматра неписменом.

- Интернет је у мој стан увео мој бивши муж Стефан Ђурић Раста. Мислио је да се шалим кад сам му рекла да немам ни нет, ни компјутер. Реаговао је као да сам му казала: "Немам воду и имам пољски WC!". Једном, док смо се само дружили и још нисмо били заједно, дошао је код мене и питао ме је: "Шта то радиш, шта гледаш?", пошто ми је телевизор био укључен. Одговорила сам му: "Имам ону металну антену на тераси, па гледам РТС са снегом и "Фарму" на Пинку, са смањеним тоном". И тада је мислио да се зезам - рекла је Ана, па открила да још увек ради једну ствар кад упали телевизор.

Фото: Н. Скендерија

 

- Кад смо се Раста и ја венчали, увео је нет, тако да га сада имам, али ништа се у мом животу није променило. И даље, кад пустим телевизију, смањим тон. Интернет сматрам великим злом! Неписмена сам, технолошки! Интернет и друштвене мреже отуђују људе, јер тамо живе неке паралелне животе - истакла је Николићева.

Фото: АТА имагес

 

- Живим као Амиши! И даље сам у 18. веку, у тим неким класицима, књигама. Шта ћу, романтична сам душа. Моје незнање иде дотле да сам мислила да је е-Управа зграда, а е-Управа је сајт. Ма, иста сам као моја бака! Она је била неписмена, па је завршавала накнадно школу, јер ју је било срамота што не уме да чита и пише! Тако бих и ја требало да идем на напредни курс информатике - рекла је певачица.

(Информер)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".