Инцидент се догодио јер је особа коју Тамара није познавала ушла у њен аутомобил, који је био откључан на паркингу, и сликала се у њему, док је Ђурићка тражила мужа Николу Качаревића по угоститељском објекту, пише "Курир".

Фото: Инстаграм принтскрин/тамарастар89

 

Детаље туче је испричао извор који се задесио на месту инцидента.

- Тамара је око два сата после поноћи направила прави курцшлус. Паркирала се испред кафане, али је седела у колима и телефонирала. У једном тренутку је напустила возило, али није затворила врата. Ушла је у локал. Тада је наишла девојка која је у руци држала мобилни телефон. Ноншалантно је ушла у Тамарин аутомобил и почела да се слика и снима. Кад је Ђурићева изашла из кафане и спазила је, настао је хаос - прича саговорник.

Према његовим речима, Тамара јој је најпре рекла да напусти возило, након чега је применила силу.

- Старлета ју је питала: "Шта радиш у мојим колима, изађи напоље", на шта јој је она одговорила: "Ајде, пали, сликам се." Ђурићева је потом ушла у ауто и почела да је удара. Чуо сам само кад је рекла: "Поломила си ми нос." У том тренутку је излетео и дечко те девојке и изнео је из кола. Убрзо је из кафане изашао и Тамарин супруг Никола са својим обезбеђењем и шокирао се призором. Бесна Тамара је села у кола и одвезла се - завршава очевидац.

Ова сазнања потврдила је и сама старлета.

- Не подносим неваспитање и бахато понашање. Такви ме избаце из равнотеже и губим контролу. Моју љубазност третирају на погрешан начин, па онда морам да реагујем онако како не желим. Жао ми је, али моја толеранција има меру. То је све што имам да кажем овим поводом - поручила је Ђурићева за горепоменути лист.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".