Међутим нешто је спречило да Весна и Миломир добију заједничко дете, али је Ведран Тузлић син Миломира Марића, јер га он тако сматра.

Иако му није биолошки отац, Ведран је одрастао у његовом дому, уз његово васпитање и пажњу, а Весна истиче да су временом развили бројне сличности.

- Слични су. То је тај цинизам, та иронија, тај поглед звани: "Заобиђите ме, уметници, ја сам Водолија, човек новог миленијума". И јесте. За Ведрана смо одувек били мама и тата из снова, јер је још као дете одлучио да он васпитава нас, а не ми њега. Ми смо, ето, пристали на тај несвакидашњи експеримент и успело је - рекла је једном приликом Весна за "Хелло!".

Син Миломира Марића уз њега је и кад је најтеже.

Током гостовања у емисији "Шта сам теби, ко сам себи" Миломир је открио да је у периоду његове операције срца, Ведран био уз њега даноноћно. Оно што је током тог интервјуа одушевило гледаоце јесте то што је о ведрану неодступно говорио: "мој син".

- То је био први пут где си на ивици живота и смрти. Уградња првог стента је трајала сатима. Мој син је стајао испред сале, лекари су гледали у под, он је мислио да сам готов. Нису могли да ми повежу крвне судове, била је ужасна ситуација, али сам успео да преживим - открио је Миломир посвећену бригу Ведрана Тузлића, који је уз њега био и током корона вируса, када га је заједно са Весном свакодневно неговао.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".