Тим поводом огласила се и Гоца Божиновска, која је за Курир истакла да се уплашила за пријатеља.

"Јако сам се уплашила за мог пријатеља. Није нам било свеједно, али хвала Богу није животно угрожен. Сад је још у болници, доктори кажу да је све у реду. Чула сам се са пријом. Због корoне не могу да га обиђем у болници, али чим изађе идем код својих пријатеља - рекла је Гоца.

Подсетимо, иако су прве информације биле да је отац Вељкове супруге Богдане Ражнатовић у тешком стању, испоставило се да је у питању лакша незгода, али да је ради детаљних анализа задржан у болници. Породица је у првом тренутку била у страху, али им је било лакше када су им лекари рекли да нема разлога за бригу и да нема потребе да Богдана оперишу.

- Верујте да нема разлога за бригу. Незгода се догодила прошлог уторка. Од тада је Богдан у болници. Све се десило брзо - каже за Курир близак пријатељ породице Родић и наставља:

- Богдан је с радником ишао да упрегне два коња. У једном тренутку Родић је запосленом дао да придржи канап како би наместио самар, али се животиња узнемирила и отргла од радника. Он се уплашио и пустио конопац, након чега су запрежна кола кренула и оборила Богдана - прича саговорник "Курира".