Међутим, на друштвеним мрежама круже коментари где како су неки незадовољни фанови навели како их нико није обавестио да ће се дуго очекивани концерт одржати, те су свој бес исказали управо на начин да и певачица види.

Фото: Предраг Митић

 

Наиме, дошло је до потпуног хаоса на мрежама, с обзиром да многи који су тада 2020. чували карте како би их искористили када до концерта буде дошло, нису били обавештени о Веснином наступу, нити су видели рекламу о концерту.

- Па јесмо ли ми који смо још у 2020. купили карте за концерт који је требало да се одржи у марту исте године, али је одложен због короне, пропустили исти - питала је девојка, зачуђења да је концерта уопште било, јер нигде није видела рекламу за исти.

- Да срце - написала је Весна која чини се уопште није марила што је дошло до пропуста, на шта су уследили бурни кометари осталих фанова који такође нису били обавештени.

Фото: Инстаграм принтскрин

 

- Срам вас било, ако уопште умете да се срамите. Ми смо вам наш новац значи поклонили и још се срд**е са нама. Како то мислите да не треба да се рекламирате. Треба ли у пасуљ да гледамо па да знамо кад ће се концерт одржати. Чист лоповлук, желим свој новац натраг - написала је она, а онда су се у полемику укључили и други Веснини фанови.

- Није у реду. Многи су купили карте за концерт, а ви их нисте удостојили ни обавештења. Захваљујући публици постојите, а како сте им вратили - надовезала се друга госпођа на Инстаграму.

Тим поводом огласила се и Весна Змијанац на свом Инстаграм профилу и објаснила шта се догодило:

- Драги моји, видим да је неколицина вас љута што није обавештена када је концерт. Жао ми је због тога и верујте ми да нисам из хира синоћ радила овај концерт већ искључиво због вас који сте купили карте пре 2 године. На мом Инстаграму сам неколико пута одговарала на питање када ће концерт рекавши ускоро, чувајте карте и пре две недеље јасно сам написала да по садашњем плану концерт ће се одржати 18. фебруара. На сајту још од октобра стоји термин где и када ће бити, где су се сви информисали. Ваше карте можете вратити или ако желите нови концерт ће бити у мају или окотобру са картама у продаји, сем вас који већ имте карте и да којима можете доћи на концерт. Жао ми је због свега. желела сам да све буде најбоље. Ваша Весна - написала је певачица.

Поред тога објавила је и сајтове који су најављивали концерт:

Да ли је дошло до грешке или како неки фанови кажу "лоповлука"# остаје да видимо.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".