Наиме, ЈК се огласила на свом Инстаграм налогу и објавила снимак Дијане Јанковић, певачице са којом је некада ратовала. На снимку Диди Џеј изговара како у Америци нико не помиње Јелену, а потом следе исечци из америчких емисија који демантују Диди.

Све то испратиле су речи о Диди Џеј. ЈК колегиницу није коментарисала годинама, а сада је открила шта мисли о њој:

- Искрено Диди Џеј је почела опасно да ми се свиђа. Без зезања. Интересантнија је, луђа и оригиналнија од свих на нашој тужној сцени. Дође ми да је запратим - написала је ЈК и покренула лавину коментара на друштвеним мрежама.

Дијана је за Курир прокоментарисала Карлеушине речи:

- Драго ми је што Јелена Карлеуша прати мој рад и драго ми је што сам Србији отворила прозор у свет и постала прва српска певачица која је успела у Америци. Американци иначе не слушају српску фолк музику и сви су ми рекли да никада нису чули ни за једну другу певачицу из Србије осим за мене која имам албум на енглеском језику и неколико дуета са светским топ звездама - рекла је Диди.

Подсетимо, рат овде две певачице датира од пре 10 година, када су се често међусобно прозивале због моде и музике, а често су биле и на суду.