Tim povodom oglasila se i Goca Božinovska, koja je za Kurir istakla da se uplašila za prijatelja.

"Jako sam se uplašila za mog prijatelja. Nije nam bilo svejedno, ali hvala Bogu nije životno ugrožen. Sad je još u bolnici, doktori kažu da je sve u redu. Čula sam se sa prijom. Zbog korone ne mogu da ga obiđem u bolnici, ali čim izađe idem kod svojih prijatelja - rekla je Goca.

Podsetimo, iako su prve informacije bile da je otac Veljkove supruge Bogdane Ražnatović u teškom stanju, ispostavilo se da je u pitanju lakša nezgoda, ali da je radi detaljnih analiza zadržan u bolnici. Porodica je u prvom trenutku bila u strahu, ali im je bilo lakše kada su im lekari rekli da nema razloga za brigu i da nema potrebe da Bogdana operišu.

- Verujte da nema razloga za brigu. Nezgoda se dogodila prošlog utorka. Od tada je Bogdan u bolnici. Sve se desilo brzo - kaže za Kurir blizak prijatelj porodice Rodić i nastavlja:

- Bogdan je s radnikom išao da upregne dva konja. U jednom trenutku Rodić je zaposlenom dao da pridrži kanap kako bi namestio samar, ali se životinja uznemirila i otrgla od radnika. On se uplašio i pustio konopac, nakon čega su zaprežna kola krenula i oborila Bogdana - priča sagovornik "Kurira".