Иако су прве информације биле да је отац Вељкове супруге Богдане Ражнатовић у тешком стању, испоставило се да је у питању лакша незгода, али да је ради детаљних анализа задржан у болници. Породица је у првом тренутку била у страху, али им је било лакше када су им лекари рекли да нема разлога за бригу и да нема потребе да Богдана оперишу.

- Верујте да нема разлога за бригу. Незгода се догодила прошлог уторка. Од тада је Богдан у болници. Све се десило брзо - каже за Курир близак пријатељ породице Родић и наставља:

- Богдан је с радником ишао да упрегне два коња. У једном тренутку Родић је запосленом дао да придржи канап како би наместио самар, али се животиња узнемирила и отргла од радника. Он се уплашио и пустио конопац, након чега су запрежна кола кренула и оборила Богдана - прича наш саговорник.

Према његовим речима, Родић је тада пао и ударио главом о камен.

- Та запрежна кола су га оборила. Како се занео, тако је главом ударио о велики камен. Био је свестан, а радник је одмах скочио да му помогне. Одмах му је указао прву помоћ, након чега су дошли до куће у Тителу. Тамо је била Богданова супруга Данијела, која је, када га је видела, одмах инсистирала да оду у болницу. С обзиром на то да је Богдан ударио главом о камен, лекари нису желели да ризикују и препоручили су да остане на посматрању неколико дана - завршава наш извор.

Богдан, на срећу, није животно угрожен, али ова несрећа је узнемирила његове ћерке Богдану, Бојану, која је у ванбрачној заједници с Мирком Шијаном, и Наташу. И оне су одахнуле када су им лекари рекли да нема разлога за бригу. На вези с њима, али и Данијелом константно су биле њихове прије Цеца Ражнатовић и Гоца Божиновска. У више наврата током јучерашњег дана смо покушавали да добијемо коментар породица, али нам нико није одговарао.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".