У јавности је као бомба одјекнула инфромација да ће Светлана Цеца Ражнатовић бити део жирија музичког такмичења “Звезде Гранда” па су сви са нестрпљењем чекали емисије. Прошло је шест месеци од како је музичка звзеда део овог шоу програма:

Фото: Јутјуб принтскрин/Zvezde Granda

 

 

- Веома динамичан. Мислим да гледаоци немају прилике да виде све јер поред суботње емисије иза нас стоји рад са кандидатима у музичком студију где пред сваку емисију радимо са њима. Мени много у томе помаже Ивана Петерс. Што се тиче емисија, трудм се да будем реална у коментарима, да кандидати не напусте сцену бесни или тужни. Пре свега јер су тек на почетку каријере и није поента да буду несрећни, већ да, када им се укаже шта су грешке, се потруде да исте исправе.

Шта је најлакше, а шта најтеже у раду са кандидатима?

- Некада је најтеже одабрати праву песму, а некада недостатак времена. Волим да се посветим кандидатима и дам свој максимум.

Шта је потребно данас да би неко био звезда?

- Много је ту фактора. Сведоци смо да се на нашим просторима за протеклих неколико година није појавила ни једна велика звезда. Због чега је то тако сигурно да бисмо могли да причамо у недоглед. За звезду мора да се поклопи много ствари, од тога да будеш одличан певач, до изгледа, харизме, става и много тога још. Наравно, потребно је да се уложи много труда и рада да би се направила звезда. Бог вам да дар, на вама је да ли ћете га даље развијати или нећете.

Од Анастасије тражим максимум

Фото: АТА имагес

 

Када би ваша ћерка Анастасија изашла на бину као такмичар шта бисте похвалили, а шта јој замерили?

- Мислим да бих била сурово строга, баш као када сам са њом у студију када снима песме. Тада од ње тражим да изувче свој максимум.

Са Милијем не причам када се камере угасе

Јавности су забавне ваше свађе са Босанцем, али се чини да са Милијем то пређе у озбилну препирку? У каквим сте односима када се камере угасе и да ли се понекад стварно изнервирате због коментара колега у жирију?

- Гледајте, трудим се да се за своје кандидате борим максимално. Не волим када не добију глас, а поготово када им се јасно и аргументовано не објасни где су погрешили. Лако је седети и причати да није ваљало ово или оно, али покажи како је исправно да би сви ми који наводно не знамо, чули тебе који исправно радиш. Са Милијем не комуницирам када се камере угасе.

(Супер ТВ)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".