Неки хороскопски знаци много брже примете када нешто не иде како треба у односима са осталим.

Фото: Профимедиа

 

На првом месту су Шкорпије.

Њихов детективски ум који води интуиција је непорешив. Често донесу одлуку која се базира само на њиховој интуицији. Немају потребу да ствари доказују црно на бело већ стану испред вас и кажу вам. Тада партнер остаје у шоку!  Шкорпија прича цео филм као да је он редитељ!

Девице за разлику од Шкорпија ствари доказују практично, са доказима црно на бело. Оне немају интуицију али зато њихов ум је савршен. Око Девице све види, запажа и све ставља у један мали фолдер. Прецизно их тумачи, обрађује и тада доноси коначну одлуку. Када је саопштава, особу преко пута ставља у шах-мат позицију и оставља је без текста, затечену, без икаквог простора за маневрисање.

Рибе господаре великих емотивних дубина, осећаја, љубави. За разлику од Шкорпије и Девице оне све “њањуше” али срцем! Ту су апсолутни победници. Изражене интуиције, додуше не у мери као Шкорпије, код Риба не постоји практичност већ само осећај који даје срце. Оне застану, улазе у свој свет неприкосновених и нестражених дубина, и чекају… чекају онај дубок и јак осећај који им каже, тј. потврди све што мисле и осећају. Излазе из свог света, мирним тоном и са великом тугом у очима саопштавају партнеру да даље иду саме.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".