Сања је yа медије открила да најмање времена проводи у луксузно опремљеној кухињи, јер не воли да кува. Ситуација се променила на боље од тренутка када је нашла новог дечка.

- Пар пута сам ушла у кухињу, он се одушевио - поносно прича Сања.

У дневној соби, где се налази пространа софа са јастучичима која има поглед на ТВ, али и терасу са које се пружа поглед на Јужни булевар, сања одмара и пуни батерије за обављање свакодневних активности.

Како каже, енергија у спаваћој соби јој се не свиђа па због тога у њој проводи најмање времена.

-Тамо ми је много велики кревет, а кад сан сама онда избегаварнм да улазим тамо, јер се осећам усамљено-закљућује Станковићева која нена много критеријурна при куповини стана.

Ако уђем у просторију и не свиди ми се енергија, може да буде не знам ни ја колико луксузно опремљен, ја га нећу узети. Ако се осећам пријатно, срећно и задовољно, е онда је то то, узимам -прича Сања и додаје:

- Волим Врачар и стан који сам купила се налази две улице одавде. Нови стан ће бити другачије опремљен и неће бити овако розикасто уређен као за девојчице већ озбиљније.

На питање да ли ће у новом стану живети са дечком, Сања одговара.

- Он планира, али видећемо. Још је свеже, иде ка томе па да не урекнем.

Сања открива да је ово први дечко који се свидео Сањиној мами.

- Мама једва чека да дође у Србију опет седне са њим да разговара. Он је прво упознао маму па је упознао мене. "Гледај мајку, бирај ћерку" - шали се Станковићева.

- Упознали смо тако што сам купила стан од њега. Све је кренуло спонтано. Све ми је некако ново, јер не знам како да се понашам са особом која је "нормална". Навикла сам на хаос и онда наиђе особа која је мирна лука која те смирује и запиташ се: "И шта сад? Шта да радим? Да ли да бежим или?"

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".