Драмској уметници одувек је породица највећа подршка и ветар у леђа Дар за глуму наследила је по очевој линији.

Мајка Александра Радуловић је непрестано прати на свим важним догађајима, премијерама, те многи на први пут помисле да су сестре, с обзиром на то да је лепа бринета веома младолика.

Њих две се неретко фотографишу на веома интересантним местима, а емотивни моменти заврше на друштевним мрежама. Често им се придружи и глумичина млађа сестра Ања која завршава студије у иностранству.

На Милену је породица била поносна након улоге у хит остварењу "Тома", где је улогу заводљиве приморке одиграла фантастично. Након премијере је настала и дивна фотографија, а на њој се види колико подсећа на мајку Александру.

Глумица је недавно у једном медијском иступању говорила и о свом темпераменту на следећи начин:

- Ја сам неко ко јако лако са људима комуницира, ко је јако отворен. У свој тој отворености, те емоције човек закопа. Истина је да сам страшно емотивна. Водолија сам у хороскопу, а у подзнаку Рак. Рак је огромна емоција. И кад гледам филм, кад читам филм, расплачем се и на лепо и на тужно. То је моја страна. Мада у животу не показујем то тако храбро. Раније сам имала штит и била сам врло затворена у том смислу. Ваљда из неког страха да вас људи не повреде и не сазнају како се заиста осећате. Како сам старија, схватила сам да што човек више показује емоције, а ја их имам напретек, да је човек слободнији и зрелији. Ако сте искрени сами са собом, није битно ко о вама шта мисли. Ко вас воли и ко треба да вас воли, волеће то и ценити - каже Милена за "Блиц".

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".