Млада уметница истиче да се бојала и да нека од других девојака, које су такође похађале часове код Алексића, не дигне руку на себе.

- Ја сам се плашила да неко од девојка не издржи, не само дешавања, него и после. Ива је у документарцу "Она се буди" рекла: "Ја сам разматрала да нестанем са лица земље". Да, сви смо мало разматрали! То јако често вуче у то да помислиш на свашта. Плашила сам се замисли да се неком нешто деси, а ја сам ћутала јер сам стидела, јер сам била слаба, било ме је срамота, било ме је тешко, нисам хтела да оптеретим. На питање зашто је ћутала, има хиљаду одговора. Цела поента је, а шта сада? Неко треба да прође све што сам прошла ја, а прошле су је ове после мене јер ја не могу - рекла је глумица. 

Радуловић је такође открила да је много раније хтела да открије шта јој се дешавало, али да за то није имала снаге.

- Имала сам жељу то да урадим две године пре него што се десило. Било је сто ствари зашто није. Нисам имала снаге да кажем родитељима. Желела сам да и друге девојке за које сам знала у том тренутку то ураде са мном, оне су биле премладе. Нису желеле, нису се осећале добро, није био тренутак. Добијала сам и погрешене информације од неких адвоката који ми нису на прави начин објаснили шта ја могу да урадим - испричала је глумица.

- Дуго сам провела у немоћи да одреагујем и то ме је јако спутавало, нервирало, мучило у таласима. Увек ми је најбоље било када одем да радим, када имам посла, јер онда заборавим, али када дође пауза, лето, то је катастрофа - додала је она.

Тренутак у којем је испричала шта јој се догодило био је, како каже, тренутак када се "поново родила".

- Ја сам једноставно дошла и рекла и тим девојкама и родитељима. Родитељима сам рекла да бих добила неки савет од њих. Добила сам безрезервну подршку и разумевање, што је велика ствар. Мада ништа мање нисам очекивала, само сам се плашила јер нисам желела да их повреди та вест - испричала је Милена.

Ива Илинчић, глумица које је такође иступила као жртва с*ксуалног злостављања, је у документарцу "Она се буди" испричала да је помишљала да "нестане са лица земље".

Милена и Ива дале су велике исповести у јануару 2021. године, рекваши да су биле с*ксуално злостављане од стране учитеља глуме Мике Алексића.

(Србија Данас)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".