Mlada umetnica ističe da se bojala i da neka od drugih devojaka, koje su takođe pohađale časove kod Aleksića, ne digne ruku na sebe.

- Ja sam se plašila da neko od devojka ne izdrži, ne samo dešavanja, nego i posle. Iva je u dokumentarcu "Ona se budi" rekla: "Ja sam razmatrala da nestanem sa lica zemlje". Da, svi smo malo razmatrali! To jako često vuče u to da pomisliš na svašta. Plašila sam se zamisli da se nekom nešto desi, a ja sam ćutala jer sam stidela, jer sam bila slaba, bilo me je sramota, bilo me je teško, nisam htela da opteretim. Na pitanje zašto je ćutala, ima hiljadu odgovora. Cela poenta je, a šta sada? Neko treba da prođe sve što sam prošla ja, a prošle su je ove posle mene jer ja ne mogu - rekla je glumica. 

Radulović je takođe otkrila da je mnogo ranije htela da otkrije šta joj se dešavalo, ali da za to nije imala snage.

- Imala sam želju to da uradim dve godine pre nego što se desilo. Bilo je sto stvari zašto nije. Nisam imala snage da kažem roditeljima. Želela sam da i druge devojke za koje sam znala u tom trenutku to urade sa mnom, one su bile premlade. Nisu želele, nisu se osećale dobro, nije bio trenutak. Dobijala sam i pogrešene informacije od nekih advokata koji mi nisu na pravi način objasnili šta ja mogu da uradim - ispričala je glumica.

- Dugo sam provela u nemoći da odreagujem i to me je jako sputavalo, nerviralo, mučilo u talasima. Uvek mi je najbolje bilo kada odem da radim, kada imam posla, jer onda zaboravim, ali kada dođe pauza, leto, to je katastrofa - dodala je ona.

Trenutak u kojem je ispričala šta joj se dogodilo bio je, kako kaže, trenutak kada se "ponovo rodila".

- Ja sam jednostavno došla i rekla i tim devojkama i roditeljima. Roditeljima sam rekla da bih dobila neki savet od njih. Dobila sam bezrezervnu podršku i razumevanje, što je velika stvar. Mada ništa manje nisam očekivala, samo sam se plašila jer nisam želela da ih povredi ta vest - ispričala je Milena.

Iva Ilinčić, glumica koje je takođe istupila kao žrtva s*ksualnog zlostavljanja, je u dokumentarcu "Ona se budi" ispričala da je pomišljala da "nestane sa lica zemlje".

Milena i Iva dale su velike ispovesti u januaru 2021. godine, rekvaši da su bile s*ksualno zlostavljane od strane učitelja glume Mike Aleksića.

(Srbija Danas)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".