Катарина је за "Еспресо" испричала кроз шта су прошли од кад су се једно другом заветовали на вечну љубав, али и признала да без Љубе не би могла да преброди неке ситуације.

- Ја се слажем да брак треба да има лепе тренутке, али ми смо имали ту несрећу да од дана када смо се венчали да је све некако кренуло по злу, не што се тиче нашег односа, наш однос је бољи него икада - рекла је Катарина, а онда открила и шта их је све снашло.

Фото: Инстаграм принтскрин/katarina_kolozeus

 

- Брзо после нашег венчања дошла је корона и ми нисмо могли да одемо на медени месец који смо планирали и наша породица је имала пуно проблема са короном, имали смо велике губитке и превише вољених људи смо изгубили и превише блиских, али опет, колико је то било тешко, ја мислим да је све то нас као брачни пар учврстило и додатно нас је повезало јер смо били једно за друго у сваком могућем тренутку. Љуба је мене ужасно задужио за ове две године из разлога што је он био ту за моју породицу како вероватно нико други не би био. Више него неки који су требали да буду. Да ми није било њега у неким тренуцима, ја уопште не знам како бих се снашла. 

Катарина је затим открила и да је Љуба био поред ње у изузетно тешким моментима кроз које је пролазила породица Колозеус.

- Било је момената када су у мојој кући сви били болесни од короне. И то су сви били јако лоше. И мама и тата су ми били у болници, и бака која је тих дана пала и сломила кук и отказана јој је једна операција срца коју је требало да има, самим тим нису могли ни да јој оперишу кук, и на све то је још добила корону. Тако да је Љуба ту био неко ко ми је тада показао колико ме воли, колико му је стало до мене, јер он је био са мојом баком и помагао ми је да је и пресвучем и да је средим, јер је то био моменат када је био најтежи тренутак короне, када ти ниси могао ни да нађеш некога ко би могао да буде уз некога ко има корону, не можеш ни у дом да је одведеш, не можеш ни у болницу јер има корону. И тада, Љуби ништа није било тешко. На рукама ју је носио, помагао јој је и бринуо се да моји у болници имају све што им треба, и да моји брат и снајка, који су тада такође имали високу температуру, имају све и да све буде како треба. Тако да колико су то били тешки тренуци, то су били уједно и лепи тренуци јер сам ја имала прилике да се уверим колико ја на њега могу да рачунам и да је он човек на кога могу да се ослоним и да ће он увек бити ту шта год да је потребно. И његова и моја породица смо прошли тешке тренутке. Само у децембу смо имали три сахране. и у тим тешким тренуцима били смо једно уз друго и то је нас учврстило - закључила је Катарина.

(Еспресо)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".