Како је објаснио у исповести за магазин "Глориа", проценивши да су потрошили енергију која их је деценијама везивала, схватили су да је достојанствени разлаз најбоље решење.

Како медији преносе последњих месеци, откако су се разишли, Ристовски време углавном проводи у Црној Гори, тачније у њиховој кући и на броду у Главатичићима код Котора, док је његова сад већ бивша супруга посвећена пројектима у Београду.

Фото: О.Радошевић

 

 

Поред луксузне некретнине на мору, коју је, како су писали медији, прошле године реновирао, Ристовски је у браку с Даницом стекао и јахту, на којој глумац посебно воли да ужива кад је у Црној Гори, што је у последње време све чешће.

Глумац своје пловило и не крије, те неретко објављује и фотографије с брода кад год је на мору.

Пар се разишао достојанствено и остали су у добрим односима, а имовину, чија се вредност процењује на више од милиона евра, оставиће деци.

 

 

- Лазар је последњих месеци углавном борави у њиховој кући у Главатичићима код Котора, у Црној Гори, а глумица је окупирана снимањем треће сезоне "Игра судбине". Даница се посветила само послу и сваки слободан тренутак користи да види унука. Није нам било јасно што је Лазар стално у Црној Гори, али сад смо све повезали. Последњих месеци само смо два пута видели Ристовског у Земуну. Шетао је сам и замишљен Кејом - рекла је за "Курир" комшиница познатог пара.

 

 

Подсетимо, Даница и Лазар су се упознали на првој години глуме, а наша глумица је једном открила да се заљубила у његов шарм и лепоту. Венчали су се 1980. године.

Пар је у браку добио два сина - Петра и Јована, који су такође уметници.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".