Kako je objasnio u ispovesti za magazin "Gloria", procenivši da su potrošili energiju koja ih je decenijama vezivala, shvatili su da je dostojanstveni razlaz najbolje rešenje.

Kako mediji prenose poslednjih meseci, otkako su se razišli, Ristovski vreme uglavnom provodi u Crnoj Gori, tačnije u njihovoj kući i na brodu u Glavatičićima kod Kotora, dok je njegova sad već bivša supruga posvećena projektima u Beogradu.

Foto: O.Radošević

 

 

Pored luksuzne nekretnine na moru, koju je, kako su pisali mediji, prošle godine renovirao, Ristovski je u braku s Danicom stekao i jahtu, na kojoj glumac posebno voli da uživa kad je u Crnoj Gori, što je u poslednje vreme sve češće.

Glumac svoje plovilo i ne krije, te neretko objavljuje i fotografije s broda kad god je na moru.

Par se razišao dostojanstveno i ostali su u dobrim odnosima, a imovinu, čija se vrednost procenjuje na više od miliona evra, ostaviće deci.

 

 

- Lazar je poslednjih meseci uglavnom boravi u njihovoj kući u Glavatičićima kod Kotora, u Crnoj Gori, a glumica je okupirana snimanjem treće sezone "Igra sudbine". Danica se posvetila samo poslu i svaki slobodan trenutak koristi da vidi unuka. Nije nam bilo jasno što je Lazar stalno u Crnoj Gori, ali sad smo sve povezali. Poslednjih meseci samo smo dva puta videli Ristovskog u Zemunu. Šetao je sam i zamišljen Kejom - rekla je za "Kurir" komšinica poznatog para.

 

 

Podsetimo, Danica i Lazar su se upoznali na prvoj godini glume, a naša glumica je jednom otkrila da se zaljubila u njegov šarm i lepotu. Venčali su se 1980. godine.

Par je u braku dobio dva sina - Petra i Jovana, koji su takođe umetnici.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".