Иако ретко говоре о свом приватном животу, Воја је једном приликом признао да би својој 23 године мђаој супрузи дао оредн за стрпљење и разумевање.

- По природи уопште нисам лак човек. Тежак сам када је реч о послу, али и генерално. Убеђен сам да све треба да буде идеално и најбоље на свету, без обзира на то докле добацио. Када је реч о односима међу људима, желим да и они буду такви. Не очекујем такав резултат, али тежим томе. Изузетно су ми важни сталоженост и образовање. Доживљавам себе као објективног песимисту и мало ми фали да будем депресиван. Зато мислим да је Милица херој јер ме увек извлачи из тога. Упознали смо се на снимању "Урнебесне трагедије" Горана Марковића, а волим да кажем да смо у браку отакако смо се нашли, спојили, препознали, а венчани смо до смрти, бар моје - рекао је Воја па истакао да је поносан што је њихов наследник наследио Миличин карактер:

-  Реља је попут Милице. Велики заљубљеник у рокенрол. Слуша Џонија Кеша и Ејми Вајнхаус. Наследио је све најбоље од своје мајке. Добар је дечко, питом, али мислим да ће му то у животу само стварати проблеме. Добрица је и дружељубив, а живимо у времену суровог ривалитета и љубоморе. Срећом, супруга и ја живимо скромно и тиме се поносим - закључио је глумац који иза себе има један брак и из њега сина Вукоту и ћерку Искру.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".