Iako retko govore o svom privatnom životu, Voja je jednom prilikom priznao da bi svojoj 23 godine mđaoj supruzi dao oredn za strpljenje i razumevanje.

- Po prirodi uopšte nisam lak čovek. Težak sam kada je reč o poslu, ali i generalno. Ubeđen sam da sve treba da bude idealno i najbolje na svetu, bez obzira na to dokle dobacio. Kada je reč o odnosima među ljudima, želim da i oni budu takvi. Ne očekujem takav rezultat, ali težim tome. Izuzetno su mi važni staloženost i obrazovanje. Doživljavam sebe kao objektivnog pesimistu i malo mi fali da budem depresivan. Zato mislim da je Milica heroj jer me uvek izvlači iz toga. Upoznali smo se na snimanju "Urnebesne tragedije" Gorana Markovića, a volim da kažem da smo u braku otakako smo se našli, spojili, prepoznali, a venčani smo do smrti, bar moje - rekao je Voja pa istakao da je ponosan što je njihov naslednik nasledio Miličin karakter:

-  Relja je poput Milice. Veliki zaljubljenik u rokenrol. Sluša DŽonija Keša i Ejmi Vajnhaus. Nasledio je sve najbolje od svoje majke. Dobar je dečko, pitom, ali mislim da će mu to u životu samo stvarati probleme. Dobrica je i druželjubiv, a živimo u vremenu surovog rivaliteta i ljubomore. Srećom, supruga i ja živimo skromno i time se ponosim - zaključio je glumac koji iza sebe ima jedan brak i iz njega sina Vukotu i ćerku Iskru.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".