Њих двоје судбоносно "да" изговарају у близини Нове Вароши на Светог Трифуна, односно на Дан заљубљених. Познати пар није спречио ни снег који је затрпао то место.

Младенци су на венчање кренули из етно села у којем су одсели. Јелена Ђуричанин на себи има белу чипкану венчаницу, док на глави носи вео, а Слоба је одабрао класично црно одело.

Фото: АТА имагес

 

 

Слоба и Јелена венчање организују за најужи круг људи, те церемонији присуствују чланови најуже породице, међу којима су и Јеленини синови из првог брака, као и најближи пријатељи.

Један од Јелениних синова у руци носи цвеће.

Слобина мајка Драгиња не скида осмех, а венчању присуствује и певачева сестра по оцу Мирјана.

Слобин кум је менаџер Горан Лечић Лека, док је Јелени кума најбоља другарица.

Слоба прави венчање за најужи круг људи, а присуствују му само блиски чланови породица Радановић и Ђуричанин, као и Јеленина деца из претходног брака. Певачу кумује његов менаџер Горан Лечић, док је Јелени кума њена најбоља другарица Мира.

Фото: АТА имагес

 

Иначе, поменути манастир изграђен је 1422. године и у њему је патријарх Арсеније Чарнојевић провео зиму пред Велику Сеобу Срба 1690. године.

Подсетимо, певач је био у браку са Кристином Кијом Коцкар коју је преварио са са Луном Ђогану у Задрузи 1. Кија је ушла у тај ријалити, а одмах по завршетку Задруге, Слоба и Кија у потписали папире за развод брака. Развели су се 7. августа 2018. године.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".