Обома је ово други брак, Слоба је био непуну годину у браку са Кијом Коцкар, коју је преварио са Луном Ђогани у ријалитију Задруга 1.

Јеленин први супруг, с којим има двоје деце, јесте бизнисмен Игор Марковић, који живи и ради у иностранству и како је рекао раније за медије он од почетка подржава романсу бивше супруге и Радановића јер му је најбитнија да је мајка његове деце срећна и испуњена.

Фото: АТА имагес

 

 

- Јелена и ја одавно нисмо заједно, иако смо још у браку. Она је већ дуго слободна жена, тако да је апсолутно њена ствар то с ким се виђа - рекао је пре три године Марковић.

Јеленин бивши је да њих двоје имају искрен однос, тако да је међу првима сазнао да му се жена виђа са Радановићем.

- Нас двоје смо у добрим односима и причали смо већ на ту тему. Немам ништа против њених избора, она је мајка моје деце и желим да буде срећна. Стварно не знам на ком је нивоу њихова веза, знам само да се друже - причао је тада Игор за "Информер".

Марковић је имао прилике да упозна популарног певача и о њему има само речи хвале.

Фото: Инстаграм принтскрин

 

 

- Наравно да смо се упознали. Он је један фин и културан младић - каже наш саговорник.

Када смо га упитали како ће реаговати ако Јеленина и Слобина веза постане толико озбиљна да се крунише браком, Марковић као из топа одговара:

- Па зашто би ми то сметало? Желим јој сву срећу овог света, јер само срећна жена може бити добра мајка нашој деци.

У јавности се доста спекулише чиме се бави муж Слобине нове девојке, помињани су и неки илегални послови, што Игор оштро демантује.

Фото: Инстаграм принтскрин

 

 

- Истина је да сам власник једног ресторана у иностранству. Осим тога се бавим трговином некретнина. Свакакве глупости су се писале везане за моје занимање, па ми је важно да све то лепо објасним - каже Марковић.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".