NJih dvoje sudbonosno "da" izgovaraju u blizini Nove Varoši na Svetog Trifuna, odnosno na Dan zaljubljenih. Poznati par nije sprečio ni sneg koji je zatrpao to mesto.

Mladenci su na venčanje krenuli iz etno sela u kojem su odseli. Jelena Đuričanin na sebi ima belu čipkanu venčanicu, dok na glavi nosi veo, a Sloba je odabrao klasično crno odelo.

Foto: ATA images

 

 

Sloba i Jelena venčanje organizuju za najuži krug ljudi, te ceremoniji prisustvuju članovi najuže porodice, među kojima su i Jelenini sinovi iz prvog braka, kao i najbliži prijatelji.

Jedan od Jeleninih sinova u ruci nosi cveće.

Slobina majka Draginja ne skida osmeh, a venčanju prisustvuje i pevačeva sestra po ocu Mirjana.

Slobin kum je menadžer Goran Lečić Leka, dok je Jeleni kuma najbolja drugarica.

Sloba pravi venčanje za najuži krug ljudi, a prisustvuju mu samo bliski članovi porodica Radanović i Đuričanin, kao i Jelenina deca iz prethodnog braka. Pevaču kumuje njegov menadžer Goran Lečić, dok je Jeleni kuma njena najbolja drugarica Mira.

Foto: ATA images

 

Inače, pomenuti manastir izgrađen je 1422. godine i u njemu je patrijarh Arsenije Čarnojević proveo zimu pred Veliku Seobu Srba 1690. godine.

Podsetimo, pevač je bio u braku sa Kristinom Kijom Kockar koju je prevario sa sa Lunom Đoganu u Zadruzi 1. Kija je ušla u taj rijaliti, a odmah po završetku Zadruge, Sloba i Kija u potpisali papire za razvod braka. Razveli su se 7. avgusta 2018. godine.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".