Драгана је са Живановићем добила близнаце, два сина, Бобана и Бојана. Пожар који је избио у недељу 13.12. током поподневних часова уништио је наследство Драганиних синова.

Куриров папарацо ухватио је водитељку у једном познатом ресторану, који се налази поред зграде коју је пожар ухватио.

Подсетимо, бивши партнер Драгане Катић оставио ју је још пре рођења близанаца, па је синове подизала сама. Свог партнера је тужила за алиментације, о чему је говорила за медије својевремено.

- Када сам донела одлуку да то учиним, нас троје смо сели и обавили крајње отворен разговор. Објаснила сам им да сам, као родитељ, одлучила да преко суда дођем до својих права. Рекла сам им да могу да буду уз мене или не, али само истином, и да тужба јесте моја, али да ће и они у једном тренутку морати да се појаве као сведоци и, под пуном кривичном и материјалном одговорношћу, дају изјаве и ставе потпис на оно што су рекли. Тражење права на оно што им припада не мења чињенице, пре свега да је то њихов отац, да је део њиховог живота и да то не значи да ће прекинути контакт са њим, нити га променити. Носе његово презиме и треба да га прихвате онаквог какав јесте. - Увек су били, и биће у контакту - објаснила је Драгана за Хелло својевремено.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".