Она је у Премијери открила да није успела да победи неке страхове.

- Нисам успела да победим неке страхове за 20 година каријере, највише се бојим себе! Са 42 године сам и даље страшно несигурна. То је у коду сваке жене која живи у Србији, стално се питам да ли сам довољно добра. Генерацијама су нас тукли у главу да нисмо добре и да не вредимо. Од тренутка када сам снимила прву песму, ја сам жаргонски речено сишла са валова родитеља уз помоћ која ми је требала, па сам враћала новац. Интензивно радим већ 22 године. Ја сам заиста много новца зарадила у животу, страшно много улажем у посао, немам скупе наките, сем понеких комада за које ме натерају. Ја улажем у музику и посао, а то је све толико скупо. Овај подухват који ја сада имам, то је јако скупо. Добра продукција и сарадници, пријатељи смо, али ја волим да моји пријатељи буду добро плаћени - признаје Наташа.

Фото: АТА имагес

 

Овом приликом признаје да је због концерта продала стан, али да јој се концерт није исплатио. Међутим, каже да се ни на тренутак није покајала јер је то најсветлија тачка у њеној више него успешној каријери.

- Добила сам много од музике! Концерт је био лудачки подухват, мени се није исплатио. Ми нисмо поделили ни 10 карата, можда мами и тати. Једва смо пола покрили од продатих карата. Не кајем се ни једног тренутка. То је најбоља ствар у каријери која ми се десила. Продала сам стан за тај концерт, рекли су ми да нисам нормална - истакла је Наташа.

Она открива како се носи са епитетом најлепше жене који је прати током читаве каријере.

- Епитет најлепше жене ми је јако одмогао јер ме од старта пратио, поготово у младим нежним годинама, када се ниси формирала као жена. И када то сви помињу и причају, имате потребу да се сакријете под косом. Притом, имала сам проблем са кожом један део живота, поткожне бубуљице. И наилазила сам на коментаре: ''Јао, да ли си видео лице?''. Нисам тужна жена - признаје поп звезда.

Фото: АТА имагес

 

Наташа је 2006. први пут стала на луди камен са Данилом Икодиновићем, са ким има ћерку Хану.

- Ја волим све своје мушкарце са којима сам била, то је посебна врста емоције. Писало се све оно што није био узрок наших проблема, једино о узроку наших проблма нико није писао. Неки људи просто не могу да се мењају, а ми жене смо непоправљиве у жељи да ће са мном бити другачије и да ће га наша љубав учинити другачијим. Наши проблеми су почели одмах по рођењу Хане. Мушкарци се мењају када на свет дође дете. Није било спаса, јер ја нисам хтела да пристанем на такав начин живота. Ако се нечија заједница допада свима и већини, то је била моја и Данилова заједница. Пар из бајке, ја млада и успешна, он највољенији дечко у држави, мега фрајер који је тренутно најбољи играч на свету. Данас смо у лепим односима - открива Беквалчева.

Фото: Петар Милошевић/Н. Параушић

 

Неколико година касније удала се за Љубу Јовановића, али последњих годину дана брака је била изузетно несрећна.

- То је била фаза када сам хтела да будем нормална, испоставило се да је то јако погрешно. Љуба и ја смо пре тога били у вези, Љуба је био мој друг и сад ми је друг. Последњих годину дана сам се баш угасила и била сам јако тужна. Видела сам да одлазим у потпуно две различите стране, све што ја жалим у будућности, он није желео. Он дуго није хтео да види да ја копним док му нисам рекла да копним и да сам у дубокој депресији - каже Наташа.

Последњи брак са Луком Лазукићем завршио се неславно, али Наташа се не каје ни једног тренутка, јер се из те љубави изродила њена млађа мезимица Катја.

- Не кајем се јер сам добила Катју! Бисер настаје тако што нешто нападне шкољку, то њу јако боли, и она како би отклонила бол, ствара структуру која ствара бисер. Тако и мени из тога што ме највише повредило је настало нешто што је за мене цео свет - признала је новосадска барбика у емисији "Премијера - Викенд Специјал".

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".