Данас важи за једну веома храбру жену, која увек каже оно што мисли, међутим водитељ Тихомир Тепић открио је каква је заправо била Љупка.

- Сећам се, она је била толико слатка и уплашена у једном тренутку, толико се тресла - испричао је водитељ, док је певачица кроз смех све потврдила.

Фото: АТА имагес

 

Још као девојчица сањала је да једнога дана закорачи на Грандову сцену, раме уз раме са великим именима естраде и управо то јој се остварило пре десет година.

- Морам да будем искрена и да кажем да је мени животна жеља била да закорачим на Грандову сцену и да отпевам своју песму. То се и десило и сада се јежим када се сетим тог чаробног тренутка. Маштала сам о свему томе као девојчица и обећала себи да ћу стати на ту сцену. Била сам тог дана много узбуђена, ту су биле Дара Бубамара, Сека и још много колега- присетила се Љупка.

Нумера "Љуби, љуби док си млад" била је њена одскочна даска у каријери, али Љупка свој успех приписује и енергији коју се труди да емитује својој публици.

- Све је до енергије, ја овај посао радим са великим жаром. Једноставно уживам док певам! Што се тиче репертоара на наступима умем да осетим публику и да им пронађем жицу. Ко не уме да се прилагоди публици доживи фијаско. Наш посао је да се прилагођавамо, ја осетим и знам тачно коју песму у ком тренутку треба да отпевам - истакла је певачица.

(Гранд онлајн)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".