Danas važi za jednu veoma hrabru ženu, koja uvek kaže ono što misli, međutim voditelj Tihomir Tepić otkrio je kakva je zapravo bila LJupka.

- Sećam se, ona je bila toliko slatka i uplašena u jednom trenutku, toliko se tresla - ispričao je voditelj, dok je pevačica kroz smeh sve potvrdila.

Foto: ATA images

 

Još kao devojčica sanjala je da jednoga dana zakorači na Grandovu scenu, rame uz rame sa velikim imenima estrade i upravo to joj se ostvarilo pre deset godina.

- Moram da budem iskrena i da kažem da je meni životna želja bila da zakoračim na Grandovu scenu i da otpevam svoju pesmu. To se i desilo i sada se ježim kada se setim tog čarobnog trenutka. Maštala sam o svemu tome kao devojčica i obećala sebi da ću stati na tu scenu. Bila sam tog dana mnogo uzbuđena, tu su bile Dara Bubamara, Seka i još mnogo kolega- prisetila se LJupka.

Numera "LJubi, ljubi dok si mlad" bila je njena odskočna daska u karijeri, ali LJupka svoj uspeh pripisuje i energiji koju se trudi da emituje svojoj publici.

- Sve je do energije, ja ovaj posao radim sa velikim žarom. Jednostavno uživam dok pevam! Što se tiče repertoara na nastupima umem da osetim publiku i da im pronađem žicu. Ko ne ume da se prilagodi publici doživi fijasko. Naš posao je da se prilagođavamo, ja osetim i znam tačno koju pesmu u kom trenutku treba da otpevam - istakla je pevačica.

(Grand onlajn)

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".