Повређени младић (16) је након несреће, услед тешких телесних повреда, превезен на Клинику ургентне медицине. За сада нема званичних информација о здравственом стању.

Оно што је било познато синоћ јесте да су се лекари борили за живот младића те да је имао велики хематом на мозгу и унутрашње крварење.

Саобраћајна несрећа се догодила у петак увече око 21 сат, у улици Хамдије Крешевљаковића недалеко од тролејбуске станице, а младић је ударен код пешачког прелаза.

Фото: ТВ Хепи принтскрин

 

 

Очевици кажу да су видели аутомобил који великом брзином иде из правца Скендерије у правцу Бистрика, а да је пешака ударио након што је нагло скренуо како би обишао тролејбус који се зауставио на Дрвенији.

Увиђајем је руководила дежурна тужитељка Тужилаштва КС, а Спаховић ће након криминалистичке обраде у просторијама МУП-а бити предат у надлежног Кантоналног тужилаштва.

Осумњичени Бењамин Спаховић је од раније добро познат сарајевској полицији, а широј јавности по учешћу у српском ријалитију Парови и

Спаховић је био на робији због оружане пљачке бензинске пумпе у Вогошћи 2019. године, а прошле године је изашао на слободу.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".