Међутим, певачица мора наводно да испоштује и жељу свог оца, а то је да Харис дође по њу у Четереже и да је поведе по свим нашим обичајима пред матичара.

- То ће бити компликовано, јер је Харис у Босни, Рада је у Србији, тако да би много изгубили у времену. Међутим, Раде је човек модерних схватања. Неће се он бунити ни ако његова Рада крене на венчање из неке хотелске собе – објашњава извор и додаје:

Фото: Принскрин/Инстаграм/_harisberkovic

 

- Рада замишља све као једну дивну и идиличну бајку. Хоће да се окупе сви њени најмилији, као и Харисови, наравно. Њу његови много воле, виде да му је одана и верна. Баш су је прихватили као своје дете и немају ништа против удаје, тако да се очекује идилично весеље – закључио је извор, а Радин отац каже да још увек не зна ништа о тим плановима, али да ћерку у свему подржава.

Фото: АТА имагес

 

- Дечко к’о дечко, шта ја знам. Сад је такво време… Да је то било пре, у моје време, можда бих се и бунио. Млад је доста, то је тад била срамота. Данас је све нормално, по 20-30 година разлике. Што бих ја сад лупао главу, у ово мало живота, па да размишљам ко ће шта да каже?! Честитају ми многи за зета и питају да ли је био код мене, а ја немам појма – објаснио је Раде.

(Скандал)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".