Снежана се дуго борила са раком дојке, али са несрећним исходом. Пре неколико дана је примљена у болницу, где је нажалост преминула.

Фото: Инстгаграм принтскрин/ dusicajakovljevic

 

 

Ова вест потресла је јавност, а тим поводом огласила се водитељка Душица Јаковљевић која се објавом на Инстаграм сторију опростила од каратисткиње.

- Животе најлепши... Предобри... Била си највећи борац којег сам икада упознала... И куцкале смо протеклих година о томе како ће морати да побегне од тебе та грозна болест, јер ти имаш сву снагу и оптимизам против којег неће моћи! Дуго си му показивала ко је шеф! Чак и када ти је било најтеже! Чувај се тамо горе... Небо је богатије за још једног анђела... - написала је Душица на поменутој друштвеној мрежи у опису Снежанине фотографије, па наставила:

Фото: Инстгаграм принтскрин/ dusicajakovljevic

 

- Суперхероји не умиру... - додала је Душица Јаковљевић.

Подсетимо, Снежана је рођена у Зрењанину 18. јуна 1978. године и спортом је почела да се бави са свега 11 година. Почела је са атлетиком и гимнастиком, док је млађи брат Зоран није одвео на карате тренинг. Он је одустао после неколико месеци, а Снежана је наставила и догурала је до самог врха у свом спорту.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".