Гостујући у емисији "Милизам" Дејан је говорио о својој каријери, певачицама, сарадњама које су прекинуте, али и о задовољству у шестој деценији живота и навикама које је променио након операције желуца пре две године.

Фото: Јутјуб принтскрин/TVDR

 

- На операцију смањења желуца одлучио сам се на првом месту из здравствених разлога. Имао сам 150 килограма и буквално нисам могао да завежем пертле - почиње Милићевић, и духовито објашњава да је мало богатство потрошио да би постао, како каже, најдебљи човек на свету.

- Ишао сам ја пре тога на дијете и код разних нутрициониста, али није помагало. Мислим да сам између 10.000 и 20.000 евра потрошио да постанем најдебљи човек на свету - истиче он.

Дејан признаје да су га на одлуку да смањи желудац навели и коментари фолк диве Лепе Брене и модног дизајнера Саше Видића.

- Једном приликом Лепа Брена ми је рекла: „Мико, непристојно је бити толико дебео. Ти нас правиш да будемо лепи, учиш нас свему томе, па није у реду да ти будеш такав.“ С друге стране, Саша Видић је имао коментаре који су били жестоки, али ипак духовити. Знао је да ми каже када обучем животињски принт да изгледам као нагојени гепард, па да вратим материјал на фотељу са које сам га узео - говори фотограф кроз смех, и открива шта му је највише сметало у том периоду:

- Они су били искрени према мени и ја то ценим, јер тада су ми највише штете чинили људи који су ми говорили да сам и тако дебео шармантан и симпатичан и да је најважнија харизма коју имам - истиче он.

Дејан наглашава да се данас у шестој деценији живота вратио на момачку килажу

- Када сам видео да је враг однео шалу, отишао сам код доктора који су ми одстранили две трећине желуца и сада је као код птичице. Научио сам се да једем све, али поједем пола парчета торте, које густирам и у коме уживам и мени доста. На том путу имао сам велику подршку мајке која је целог живота фит, води рачуна о исхрани и иде на јогу - рекао је он.

Причајући о својој каријери Милићевић је рекао да је током 30 година снимио око 3.000 спотова, али и нагласио да их није баш све наплатио.

- Певачи и певачице ми дугују паре за један стан у Београду. Ја их не јурим, али то би отприлике била та сума. Не остају дужни почетници и велике звезде, већ они између. Е такви знају да остану дужни, обећају, па никада не донесу све паре - испричао је Дејан.

(Ало)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".