Ћерка Верице Ракочевић и дизајнерка намештаја одлучила је да отвори Школу Мистериозних Знања.

- Поље у коме се изражавам кроз дизајн ентеријера и намештаја и исцељења простора и људи - као терапеут енергетских техника од Матрикс реимпринтинга, преко Реикија, Тантре, Саманских техника исцељења, Хомеопатије, Нутриционизма, Терапије Звуком, Интуитивног Каналисања, Су Јока... После скоро деценију и по интензивног хода на путу душе, едуковања иницијација, сакупљања и практиковања древних мудрости одлучила сам да је време да се на платформи поред дизајна и хеалинга нађе и Школа Мистериозних Знања, на којој радим већ неколико година. Језик дизајна је универзалан, па су се тако моји пословни пројекти налазили на разним меридијанима - писала је Елена и додала:

 

 

- Као терапеут едукатор и Ритуал фацилитатор стицајем околности сам радила у главном на енглеском говорном подручју последњих пар година. На захтев свих оних са којима већ радим а који на свом индивидуалном путу личног раста тражите смернице и вођство решила сам да омогућим едукацију и у земљи у којој сам рођена на језику који називам матерњим. Многе дивне жене су преко ове платформе ступиле у контакт са мном и већ годину дана ишчекују програм. Молим вас за још мало стрпљења. Нажалост нисам у могућности свакоме понаособ да одговарам. Прошла година је била за мене прилично интензивна, динамична, болна и узбудљива. Направила сам паузу и застала како бих понеговала себе, посветила се приватним пројектима, отпустила оно што ми више не припада и отворила се за све ново што треба да ме нађе за моје највеће добро.

 

 

- Нико од нас није у стању да служи из празне чаше. Никада нисам веровала да било шта што је на брзину може да донесе много доброг. Сви колективно сведочимо, инстант стеченим дипломама и едукацијама, пуно знања а мало мудрости, јер мудрост се стиче праксом. У међувремену, после 14 месеци интензивног рада, на пролеће стиже креативна беба у виду новог арт пројекта сасвим другачијег од свега до сада, који је такође једно од огледала моје душе на којој ради заједно са нама мали тим интернационалних генијалаца, сваки виртуоз своје уметности - додала је Елена на Инстаграму.

Подсетимо, Елена редовно објављује сцене са ритуала, па су тако њени пратици могли да виде како се моли земљи, води и ваздуху, како је скупљала менструацију у чашама, па њен плес око ватре уз мантре - само су неки од ритуала којим је Елена Караман шокирала јавност до сада.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".