Весна је сада признала да је међу њима владало ривалство, али да су одувек биле добре пријатељице.

- Брена увек нађе неку смицалицу да направи у том моменту када смо све три биле баш популарне. Између мене и Брене је постојало ривалство само као добра конкуренција, али ми смо супер другарице и увек смо се лепо слагале. Сада смо некако свако на своју страну, од када је корона, али увек смо ми имале наше време - истакла је Весна.

Фото: В. Данилов

 

Чини се да су у последње време хитови стари и по неколико деценија озбиљно заживели међу младима. Томе се посебно радује певачица Весна Змијанац, која не крије понос што њене песме на сав глас певају управо најмлађи.

Фото: Предраг Митић

 

- Певају деца песме које су старије од њих дупло, али они све певају, баш ми је драго због тога. Раније смо генерално радили по ресторанима и кафанама, ту су се људи лепо веселили, слушали музику, а најважније, није било телефона да само куцкају поруке. И ево сада се опет нешто дешава, као да се враћамо у стара добра времена поново и то ми је много лепо - искрена је певачица.

Један од њених највећих хитова који се са истим жаром и данас пева је "Идем преко земље Србије", а певачица је испричала колико је храбрости било потребно да се отпева оваква песма.

- Ја сам је снимила у најнезгодније време, иако је нису знали важно да сам је ја отпевала у време санкција. Много ми је драго и признајем да сам се стално инатила - рекла је власница многих ванвременских хитова који трају већ деценијама.

(Гранд)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".