Некада су се на имању у Лисовићу смењивале познате личности попут Ане Николић, Катарине Живковић, Нигора, Цакане, Викторије, Беби Дол, Маје Николић, Ша, Гагија Ђоганија, Станије Добројевћ, а сада је то уточиште миграната.

- Нисам ишао горе, али сви причају да су ту кућу населили мигранти. Не знам како су то пронашли јер тамо нико живи не иде, али Барајево је препуно мигранта. Сигурно се крију од полиције, а тамо нико не залази, па им је сигурно уточиште. То имање је одавно запуштено, чим се ријалити завршио, тамо је чемер и јад - прича мештанин који се представио под надимком Мика.

Још један Барајевацкаже да је на имању све сабласно, пусто, пропало, једном речју застрашујуће. Каже да је и он чуо да тамо има миграната.

- Долазе, одлазе. Вероватно ту дођу кад немају где да се сакрију по овој зими. Ко зна шта раде. Нико не сме тамо да привири. Кућа је пуна влаге и глодара. Кажу да се осећа измет. Некада су деца волела да се играју тамо, а сад је то кућа страве. Не знаш кад неки мигрант може да искочи - прича овај становник Барајева, који не жели да му се помиње име.

Фото: Принтскрин

 

Комшија који живи у непосредној близини и тада је говорио да је призор језив.

- Јад и беда. Власник тог имања је преминуо пре годину-две. Кажу неки да се ноћима тамо свашта ради. Газда Прока се ту појављивао само док је ријалити трајао, после га нисмо виђали. Од онакве лепоте данас остаде само руина и смрад. Тужно је да фарма зврји празна. Нека се да неком да живи ту и уређује ту земљу, која је плодна. Нас језа хвата од ње, ко да је из филма страве и ужаса. Децу не пуштамо ни близу. Прича се да се тамо ноћу окупљају неки људи у црном, да се затварају и изводе неке ритуале, можда је нека секта, ко зна - рекао је један комшија недавно.

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".