Популарна певачица Анабела Атијас након више од две деценије каријере и учешћа у ријалитију Задруга, где је пред милионима гледалаца изнела своје најинтимније детаље породичних односа и доживела бројне сломове, повукла се из јавности. Певачица је сада, коначно одлучила да проговори о односу са ћерком и зетом са којим је дуго била у затегнутом односу. Певачица је ове године, по први пут рођендан прославила као бака:

- Најдраже ми је то што сам у улози баке прославила рођендан. То је особа која је употпунила све то, њено присуство. Остало је било све као и иначе, породично, неки пријатељи, врло ужи круг људи јер је то Луна организовала и хтела је на неки начин да ме изненади, па је нисам учествовала, а можда би ту било још неких људи које дуже времена нисам видела и радо бих позвала. И овако је, и спонтано, испало лепо - рекла је Анабела. Затим је прокоментарисала и Луну као и њихов однос:

Фото: АТА имагес

 

- Могу да кажем само да за 26 година, колико Луна има, ви сте видели један мало део онога и то су камере забележиле, јавност видела, осудила, није осудила, небитно, оно што нама нико не може да оспори је када одузмете та четири месеца. Тих 25 година и 8 осам месеци нашег заједничког живота је све оно што тамо нисте видели, а оно што сте видели је нешто што смо први пут доживеле, јер смо се очигледно превише унеле у све то и појело нас је, увучене смо у нешто за шта нисмо биле спремне, што нисмо ни хтеле.

- Хтела сам да будем у праву, као и свака мама, када је у питању дете мислиш да си у праву за све, а требало је само да будем у миру. Сви ће на крају да ураде оно што они осећају, као што сам и ја, тако да ми, као родитељи, треба да будемо ту да их максимално разумемо, па и ако падају да будемо ту и када се дижу у небеса да будемо ту. Мени је криво само што сам дозволила да људи мисле да су та четири месеца на телевизији наш живот.

Фото: АТА имагес

 

- Пре тога, 25 година, сам толико љубави, пажње, времена, свега, уложила у моје дете, у моју децу и то радила са заовољством . Тако да мени нико не може да прича о нашим животима, а оно што сте видели је оно што сте желели да видите, а то је на нашем животном путу била, да тако кажем, рупа на путу, мали застој, да се то попуни, да можемо да кренемо даље.

А на питање, да ли сте успели да пронађете заједнички језик са Марком, да превазиђете сукоб, Анабела је рекла: 

- Нема потребе да се људи више замарају тиме да ли смо ми добро или нисмо. Ко је паметан може да схвати да то треба да функционише с обзиром на то да смо уско спојени сви, да имамо девојчицу коју сви неизмерно волимо, тако да не видим потребу да објашњавам у детаље.

(Телеграф)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".