- Било је много турбуленција код вас претходних дана. Филипе, прво питање и предлог имам за тебе, да ли би требао као Ша да направиш списак шта Далила сме да ради, а шта не сме, да то буде упутство за употребу, како би знала чине да се води? Шта мислиш да је решење? - питао је Дарко Танасијевић.

- Мислим да је то непотребно и да све зна, већ полако и сама. Јуче сам јој рекао да ситуација кад сам јој пришао и била је добро, успоставило се да је она добро, а ја лоше. М;ожда ћемо мењати списак и она ће морати да га пише. Нисам се дуго налазио у ситуацију, имао сам неке ломове, гнев и бес, нешто ме је уловило и све се скупило. Осећао сам неко лудило, бес, љутњу и онда се одражавало на њу, можда и на друге задруге, не знам ни како сам се понашао. Мислим да сам самог себе доста уништавао и преломио се мој бес на њу. Размишљам већ два дана о својим поступцима и агресивном понашању, шта ли ми се дешава у глави. Покушавам да дођем себи и успоставим са њом бољи однос и контакт. У фази сам да не препознајем самог себе кад се видим на клипу - рекао је Цар.

- Мој циљ приласка њој, кад није била добро и кад су се дешавала ситуације, имао сам жељу да јој помогнем. Замишљао сам да ћемо наћии заједнички језик и наћи компромис и успоставити заједнички контакт и баланс и да ћемо показати себе у бољем светлу. Сматрам да сам доста ја код ње узрок проблеме и она код мене. Кренуло је по злу моје понашање, можда је она мени некад нешто погрешно рекла, али то није разлог за оне рекације. Претерао сам са бесом и морам да се смирим. Морам да се потрудим да имамо нормалан однос и комуникацију, па ћемо да седнемо и нормално разговарамо. Видео сам констатно проблем у њој... Видим да их имам и ја, и да је све на мене оставило неки траг и накупип сам се лоше и негативне енергије - наставио је Филип.

- Не треба бес да искаљаваш на Далили и да јој замераш што се склања кад види да си у том стању. Далила је неко ко се склони од тебе таквог и чека да те прође, па не ваља ни што се склонила - додао је Дарко Танасијевић.

(пинк.рс)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".