На великој сцени "Звезда Гранда" Јована Сележен (22) се представила песмама "Пуцај у љубав" и "Свиђа ми се твоја девојка", док је Аладин отпевао нумере "Негде у даљини" и "Ој јаране, јаране", а резултат на крају дуела био је 4:1 за Аладина.

Аладин је са четири гласа успео да се пласира у бараж, док је Јована са једним гласом испала из такмичења.

- Мали крвиз, питање за Цецу: Кад је изашла песма "Ој јаране, јаране"? - питао је Поповић, а Ражнатовићева није знала одговор, док су и остали чланови жирија нагађали године.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Zvezde Granda

 

- 1982. године - открио је Поповић, а Босанац се одмах надовезао: - Ја сам свирао са Бором Вишњичким. Шта да ти радим, Цецо?

- Жена не сме ни ово да уради? - питао је Ђорђе, а Босанац је настављао: - Не сме, кад професор прича, не сме!

- А ко је професор? - питала је Вики, на шта је Босанац оштро одговорио: - Па ниси ти Вики сигурно!

Фото:Принтскрин/Јутјуб/ Zvezde Granda/АТА имагес

 

- Ово је брука и срамота да цура добије један глас - настављао је Босанац о кандидаткињи.

- Мени је све ово било мало неукусно и мало на силу, поготово кандидаткиња број један... Ова прва песма ти није требала, друга хајде, ако ти је био фокус да изђускаш тих пар секунди што си ђускала на крају, океј, то ти је пошло за руком - закључила је Марија, док је за другог прокоментарисала да је био бољи у претходном кругу.

Фото: Јутјуб принтскрин/ Zvezde Granda

 

- Врло неспретно, неувежбано, погрешан репертоар за прву такмичарку. Аладине, дала сам ти глас због "Ој јаране, јаране" , ту си био добар и заслужио си мој глас, али прва песма "Негде у даљини", па ти долазиш из Босне, требало је твој ментор да ти покаже, јер би требало да он то зна, чуди ме да то са тобом није прошао и да ти је дозволио да се тако распаднеш у тој песми, то је севдалинка која би требало да је његов фах - рекла је Вики и пецнула Босанца који се разбеснео због ових њених речи, па се повела жестока расправа.

- Ја мислим да је овде потпуни распад жирија, јер они су утремирани великим стресом шта ће их сачекати, поготово Вики, о њој не бих сад причао, она то кратко и јасно не зна - рекао је Босанац који је прозвао Вики да не зна шта је севдалинка, ни како се она пева.

Како се расправа одужила, Поповић је пожуривао колеге и није дозволио Вики да одговори Босанцу, на шта се она разбеснела.

Фото: Јутјуб принтскрин/ Србија Данас

 

- Молим те да ми даш да завршим, иначе ћу сада да скочим. Босанац зна да паметује и да прича, али кад треба то да покаже на делу нигде га нема, маца појела језик - викала је Вики, док је Босанац добацивао након чега је Поповић био приморан да им искључи микрофоне, јер нису престајали да се свађају.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".