Вики је за почетак открила колико јој је тешко без мајке, и у чему проналази инспирацију за даље.

Фото: Јутјуб принтскрин/ Србија Данас

 

- Последње две године нема шта ме није снашло. Много тужних момената. Људи које смо изгубили око себе. Тешко је наставити без родитеља, али се мора. Некако кроз посао бежим од свега лошег што се дешава. Радохолик сам и уживам у томе. Ташке би волео да чешће одлазимо на одморе, али некако сматрам да смо сада у напону снаге и да треба своју креативност и зрелост у исто време да искористимо - сматра Вики која се поред певања пронашла и у приватном бизнису.

Наиме, како певачица сама напомиње некретнине су биле логичан след догађаја, јер је пропутовала цео свет. 

- Где год сам дошла гледала сам шта је у понуди за продају. Успут сам се, уз овај посао бавила некретнинама. То је био мој хоби. Током корона кризе имала сам довољно времена да себе усавршим и на том пољу. Отворила сам компанију која се бави продајом и уређењем луксузних некретнина. Сада могу да кажем да се подједнако како естрадом, бавим и некретнинама. Моја фирма запошљава десетак људи. А сарађујемо са још двадесетак агената широм света. Бавимо се како продајом некретнина у Београду и Србији, тако и на најатрактивнијим дестинацијама глобално. Плус посебно имамо одељак и за уређења станова и вила. Као неко ко је у послу нов, ангажовала сам проверене и одговорне људе. Свима је време новац и морају се поштовати договорени рокови. У том смислу сам строга као шеф. Али немам никад сукобе у послу - говори певачица.

Као стални члан жирија музичког такмичења "Звезде Гранда", поставља се питања да ли је Миљковићева профитирала у истоименом шоу програму.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/ viki_miljkovic

 

- "Звезде Гранда" су невероватан шоу програм и свакако најгледанији икад талент шоу програм. Наравно да смо сви имали користи од тога, јер смо редовни у домовима милиона људи из суботе у суботу годинама. Неко подржава и воли Цецу, неко Ђорђа, неко мене или Марију. Част је седети на тој столици, али и велика одговорност. Што се тиче свађа, апсолутно се никад ништа није договорило унапред. Свако дође за себе. А све сукобе изазову ситуације и различита мишљења о музичким укусима. Некад додатно и Поповић уме да нас "подбоде", када осети моменат кад треба неког од нас да "разјари", јер нас познаје у душу - каже Вики и додаје:

- Од кад сам била девојчица дружим се са Цецом. Ни данас се ништа није променило, а нас две смо и куме. Увек имамо милион тема и посећујемо се редовно. Понекад се сретнем са Ђорђем, а са Сашом и Сузаном сам пријатељ годинама. Коректна сам приватно и са осталима, али се не посећујемо.

Она и Ташке важи за најскладнији пар на естради.

- Тајна нашех успеха је узајамно поверење и то што смо у свему заједно 24 сата дневно. Знамо унапред и како онај други размишља, као и сваки његов потез. Надопуњујемо се и подржавамо међусобно - истиче Миљковићева која за крај открива како проводи празнике.

- Нову годину сам дочекала на Златибору. Божић увек проводимо традиционално. Правим чесницу. Спремам ручак. Бадње вече пре тога проводимо у цркви породично. То је најрадоснији празник који увек проводим код куће са најмилијима - закључује Вики.

(Блиц)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".