Međutim, Barbi je u jednoj emisiji otrkila da joj je pesmu poklonio jedan dečko, a da je pre toga želeo da pokloni Ani, kojoj se prema njenim rečima nije svidela.

- Jaoj, to stvarno ne bih da pominjem. Mislim ja sam pričala sa tim dečkom koji je meni poklonio pesmu. On je hteo da pokloni toj devojci, ali njoj se pesma nije svidela i on je poklonio meni. I onda kada je videla da se meni svidela, ona je krenula da se buni. Tako da ja tu stvarno nemam šta da pričam - rekla je Barbi Afrika.

Na to se osvrnula i sama Ana Nedeljković na društvenoj mreži.

- Dakle, ako sam dobro razumela. On je meni hteo da pokloni pesmu koju sam ja smislila i onda se meni nije svidela njena pesma. Što bi mi se svidela? Ali se tebi onda svidela i ti je uzela. Sad sve ima smisla. Što ne kažeš, čoveče? - rekla je ona.

- Bukvalno moj bivši fan. Godinama me je devojka uhodila, pratila, komentarisala i odgovarala na svaki stori. No koment. I onda sada neće ni da pomene moje ime. "Znate, ta devojka." Izvini, briši, sad sam ja poznata tiktokerka. Krindž, znači molim te, ne blamiraj se. Moja je pesma, znaš da si ukrala moju pesmu, pričale smo o tome na WhatsApp-u. To što ti imaš ne znam koji problem i ne znaš da razgovaraš lepo nego histerišeš i još šta pričaš po ovim intervjuima, blamiraš se, kraj priče. Ukrala si pesmu, ćuti i ne sramoti se dalje - zaključila je Enn La Rush.

Nakon Aninog tiktoka mnogi su reagovali na njene tvrdnje o pesmi i Barbi Africi i pisali kako očekuju veliku dramu.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".