Наиме, Слађа је сада за домаће медије потврдила да је имала озбиљну хируршку интервенцију, као и да се не осећа баш најбоље јер имала операцију одстрањивања тумора са бубрега.

- Лоше ми је, оперисала сам тумор на бубрегу. Операција је прошла, ваљда га више немам - рекла је Трајковићка за "Телеграф".

 

 

Тим поводом огласио се и њихов син Марко, који је потврдио да му је мајка у болници.

Није крио да су за Слађину болест сазнали сасвим случајно, док су били на контроли, а доктори су донели хитну одлуку да је одмах оперишу, како би успели да све среде како треба. Иначе, подсетимо, Слађа је недавно одлазила на контроле код доктора, као и њен вољени супруг Ђани, а након обављених свих анализа који су били потребни, доктори су установили да она има рак бубрега.

- Мајка ми је тренутно у болниц,и јер смо случајно сазнали да има рак бубрега. Замолила је да се ја јављам на телефон и позиве, да се одмара и да сад не може да прича. Све смо сазнали случајно на прегледу, одмах су је оперисали и све је прошло, Богу хвала како треба - рекао је Марко за Српски телеграф.

 

 

Подсетимо, Ђани је такође недавно имао проблема са здрављем. Он је завршио у Хитној помоћи када му се слошило због умора и тада је био прикључен на апарате.

- Ђани је прехлађен, све га је стигло... Прорадили су му синуси, нема корону, али га је све стисло, цео је запушен. Има упалу синуса. Стигао га је умор. Још увек је у болници и није му одређена терапија - рекла је Слађа недавно.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".