Наиме, њој је дијагностификован рак бубрега, те су лекари одлучили одмах да је оперишу. Вест о њеној болести повтрдио је и Ђани у емисији "Сценирање".

Фото: АТА имагес

 

 

- Тачно је пролазимо кроз тежак период. Слађа је била на рутинској контроли и лекари су на снимку видели мрљу која им је заличила на тумор. То смо сазнали крајем децембра. Били смо у Дубаију мало да не мисли о томе. Захваљујући стручним лекарима и брзом реакцијом све је прошло како треба. Одстранили су јој тумор, операција је трајала три сата. Сада је у болници и опоравља се. Моја супруга је храбра али морам да вам признам да ми није свеједно - испричао је он у емисији која ће се тек емитовати.

Подсетимо, Слађа и Ђани у браку су две деценије и имају троје деце, а пре неколико месеци добили су и унука од најстаријег сина. Беби су дали име Никола по Слађином сину из првог брака. Иначе, они важе за један од најскладнијих парова на естради, а певач је више пута износио детаље из њиховог брака.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Djani (@djanimusic)

 

- Прелепа је. Ми смо 22 године у браку, имамо троје деце. Ми волимо да се шалимо. Фунцкционишемо одлично и сваком бих пожелео да има такву супругу и такав однос са супругом - испричао је певач једном приликом.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".