На конкурс се могу пријавити домаћа физичка и правна лица, при чему је неопходно испунити све услове који су наведени на сајту www.пустиинспирацијудатевози.рс.

Нека од правила су да лого и име брзих возова треба да илуструју његове вредности (брзина, јединственост, оригиналност, савременост), име мора бити интегрисано у логотип, достављено решење треба да садржи лого са називом у векторском формату у пдф-у, као и једнобојну варијанту и негатив, а уз назив брзог воза потребна је и спецификација типографије. Учесницима конкурса се препоручује да приликом израде решења користе националне боје Републике Србије. Потребно је доставити и шифре боја (ЦМYК, РГБ и ХЕX) коришћених за израду решења, као и графички пример апликације на возу на основу фотографија које се могу преузети са сајта конкурса.

Решење мора бити оригинално дело аутора и не сме садржавати делове другог ауторског дела. Такође, не сме на било који начин бити у супротности, односно кршити важеће правне прописе и не сме представљати увреду, дискриминацију или проузроковати непријатност за било кога.

Непотпуне и неодговарајуће пријаве се неће узимати у обзир.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".