Хит серија "Игра судбине" руши све рекорде гледаности широм земље, а друга сезоне оправдала је очекивања, нарочито јер се сада појављују нови драмски уметници коју унесе посебни расплет и уметнички набој.

Фото: В. Данилов

 

 

Иако су прошле године изненада изгубили изванредног глумца Ненада Ненадовића који је био један од водећих ликова овог остварења (Томас Брунер), на сет је ушетала њенова млађа наследница Мина Ненадовић која је недавно дипломирала на Факултету драмских уметности, а ово јој је једна од већих телевизијских улога.

Прелепа Мина глумила је ћерку Олге Ожеговић, а њена харизматичност и скандинавски изглед одушевили су како продуценте, тако и публику путем малих екрана.

Младу глумачку наду имали смо прилику да видимо у серијима "Мој рођак са села", "Комшије", "Стадо", "Црвени месец".

Фото: Зоран Јовановић

 

 

Подсетимо, Ненад је годинама био у складном браку са уметницом Снежаном, са којом је годинама био ментор и предавач малишанима у школи глуме коју су заједничким снагама основала. У јавности су се увек појављивали заједно и зрачили су љубављу и осмесима. Млађа ћерка је кренула њиховима стопама, те је гледамо на екранима, а старија Јана се професионално бави балетом. 

Глумац је изненада преминуо 22. септембра прошле године од последница вируса корона, а имао је 57. година.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".