Hit serija "Igra sudbine" ruši sve rekorde gledanosti širom zemlje, a druga sezone opravdala je očekivanja, naročito jer se sada pojavljuju novi dramski umetnici koju unese posebni rasplet i umetnički naboj.

Foto: V. Danilov

 

 

Iako su prošle godine iznenada izgubili izvanrednog glumca Nenada Nenadovića koji je bio jedan od vodećih likova ovog ostvarenja (Tomas Bruner), na set je ušetala njenova mlađa naslednica Mina Nenadović koja je nedavno diplomirala na Fakultetu dramskih umetnosti, a ovo joj je jedna od većih televizijskih uloga.

Prelepa Mina glumila je ćerku Olge Ožegović, a njena harizmatičnost i skandinavski izgled oduševili su kako producente, tako i publiku putem malih ekrana.

Mladu glumačku nadu imali smo priliku da vidimo u serijima "Moj rođak sa sela", "Komšije", "Stado", "Crveni mesec".

Foto: Zoran Jovanović

 

 

Podsetimo, Nenad je godinama bio u skladnom braku sa umetnicom Snežanom, sa kojom je godinama bio mentor i predavač mališanima u školi glume koju su zajedničkim snagama osnovala. U javnosti su se uvek pojavljivali zajedno i zračili su ljubavlju i osmesima. Mlađa ćerka je krenula njihovima stopama, te je gledamo na ekranima, a starija Jana se profesionalno bavi baletom. 

Glumac je iznenada preminuo 22. septembra prošle godine od poslednica virusa korona, a imao je 57. godina.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".