Наиме, Тања је у срећној вези са Марком Јовичићем, који је и испред и иза камера "Игре судбине".

Он је у другој сезони био кастинг директор и тумачио је лик Јамездина, док је у трећој сезони и један од редитеља серије.

- На снимањима смо сви једнаки и немам апсолутно никакве протекције због тога што ми је вереник редитељ. Када смо снимали другу сезону то није био случај, на сету је био други редитељ и морам признати да ми је тада било лакше него сада када је Марко увек присутан на сету - испричала је Тања за "Еспресо".

 

На питање какав однос има са колегама на сету, глумица одговара:

- На снимањима је увек весела и опуштена атмосфера. То је једна велика породица која је отворена за нове људе, тако да нисам имала никакве непријатности. Већину глумаца сам упознала и пре него што сам заиграла у серији. Дружили смо се и путовали заједно тако да није постојала никаква резервисаност са њихове стране. Изненадили су ме пријатно сви глумци. Не бих могла никога посебно да издвојим. Заиста су сви културни, одмерени и пре свега велики професионалци. Серија се снима брзим темпом и они су у стању да се носе са свим изазовима и временским роковима које намеће ова врста пројекта.

Тања је у другој сезони "Игре судбине" глумила у 20 епизода, а гледаћемо је и у трећој сезони, која вечерас почиње да се емитује.

Марко је, иначе, Тању запросио прошле године na veoma zanimljiv način током путовања на Шри Ланку, а просидба се одиграла у азилу за слонове.

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".