Будући да су Бодан и Цеца свакодневно проводили време заједно и да су више пута снимљени испред њене виле на Дедињу, многи су помислили да се Срејовић током везе пресело код певачице, међутим, њих двоје заправо никада нису званично живели заједно, већ су једно друго често посећивали.

После раскида, Богдан је наставио да живи у свом стану у А блоку, на Новом Београду, где је током романсе често боравила и Цеца.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/bogdansrejovic

 

 

- Цеца и Богдан се нису раздвајали током везе, кад год би им пословне обавезе дозвољавале. Међутим, никада нису започели заједнички живот. Срејовић има свој стан у А блоку, ту је живео током везе са Цецом која га је често посећивала, а осим у њеној вили, и у његовом стану су проводили доста времена - тврди извор и додаје:

- После раскида Срејовић је наставио да живи у том стану који не изнајмљује, већ је у његовом власништву, на локацији где су му комшије многе познате личности.

Фото: АТА имагес

 

 

- Богдан након раскида, као и током везе, проводи време са ћеркицом Искром и посвећен је послу, што се може видети и на његовим дрштвеним мрежама, а он и Цеца остали су у пријатељским односима - закључио је извор.

Подсетимо, њих двоје јавно нису хтели да коментаришу раскид, али су издали заједничко саопштење при чему су потврдили да је до раскида дошло.

- Више нисмо у вези, али бићемо пријатељи до краја живота - наводи се у саопштењу.

(Телеграф)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".