Он је гостујући у емисији "Фокус" на тв Б92 рекао да је свака врста исмевања теме организованог атентата на Вучића политички малициозна или неозбиљна, те да свако ко тако мисли није добронамеран ни према Вучићу ни према Србији.

Селаковић је подсетио да је Србија земља у којој је нажалост мафија убила високог званичника, премијера.

- У овој ситуацији имамо да смо од земље чланице ЕУ добили озбиљне податке који указују на то да је против Вучића организован атентат. Хвала богу, није дошло ни до какве реализације, али имајући у виду да је Александар Вучић потпуно променио Србију, имајући у виду Косово и Метохију, да ли мислите да би 2008. било ко покушао да прогашава независност Косова, да смо ми имали Александра Вучића као предедника Републике - упитао је он.

Како је рекао, тада је Србија била "на коленима", те да је реч о плановима за атентат на државника који је успео да од Србије начини земљу у полету привредног развоја, фактор мира и стабилности у региону и која престиже рапидно своје суседе у нивоу економске развијености, потенцијал за даљи развој и напредак.

- Да ли мислите да би нестала Краљевина Југославија као мехур од сапунице да фашисти на време нису извршили атентат на краља Александра? Сигурно да не би, тако вам је и овде ситуација - рекао је Селаковић.

За Вучића је рекао да је он симбол опоравка онога за чиме увек жудимо, да будемо уважени члан међународне заједнице, те да таква Србија одговара само свом народу.

- Ми о томе не говоримо тек тако, већ као озбиљна држава са веома озбиљним доказима који постоје, а које смо их добили од кредибилних извора - рекао је он.

(Б92)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".