На Новом гробљу окупили су се чланови породице, пријатељи и колеге.

Међу присутнима је био и предсеник Србије, Александар Вучић, који се опросто од прве супруге, са којом је добио двоје деце. Председник је на гробље дошао са ћерком Милицом и сином Данилом.

Ксенију Вучић на вечни починак испратили су чланови породице, пријатељи и бројни политичари.

Фото: Новости

 

 

Након одржаног опела, поворка се полако упутила ка гробном месту. На челу колоне је председник Александар Вучић са децом, као и Ксенијина мајка Нада.

 

Ксенија Вучић (девојачки Јанковић) радила је као новинар дуже од 30 година.

Фото: М. Анђела

 

 

Рођена је 1968. године у Београду. Похађала је основну школу "Даринка Павловић" у Старом граду. Школовање је наставила у родном граду.

Каријеру је започела на ТВ Студију Б, а последњих година је водила изузетно гледане емисије на каналима ТВ Пинк. Радила у часопису "Српска реч", радију "Фокус" и телевизији "Студио Б".

Фото: Архива Новости

 

 

Водила је интервјуе са бројним домаћим и страним истакнутим политичарима, попут Ивице Дачића, Чедомира Јовановића, Ненада Чанка, Едија Раме, Николе Груевског и других.

Од 1997. до 2011. године била је у браку с Александром Вучићем, актуелним председником Србије, некадашњим премијером, потпредседником Владе, министром одбране и министром информисања.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".