- Онда је дошао период одрастања, а то што нисам имаала границе и нисам умела да се  браним, мој глас се није чуо, веома интензивно је утицало на мене у мојим одраслим везама, где би се мој нервни систем срушио. Била је то борба или бег. Само бих заћутала и плакала. То је нешто на чему сам заиста морао да радим.

Фото: Профимедиа

 

 

Она је нагласила да се стално враћала мушкарцима и женама које су је злостављале. Физичко и ментално насиље се увек понављало, а Бела није могла да постави границе. То се одразило на цео њен живот. Границе није могла да постави физички, емоционално, с*ксуално, али и на радном месту.

- Стално сам удовољавала људима и у свом послу,  било ми је важније мишљење свих других о мени, а не моје. У суштини, стављала сам своју вредност у руке свих осталих-нагласила је манекенка.

Бела је такође открила да је остала заробљена у "мрачној рупи" јер је пристала на све што се од ње тражило и дала "све што је имала" свом послу. У разговору са Амандом де Каденет на "Тхе ВС Воицес Подцаст-у", рекла је како је коначно одлучила да направи промену након што је прошле године достигла шокантно низак ниво самопоуздања.

Фото: Профимедиа

 

 

- Стално радите 14 сати дневно, зову вас и говоре: "Можемо ли да је добијемо још три сата?" Померају моје границе и ја сам тамо до поноћи и сутра морам на лет. Радила сам шест емисија дневно са температуром.

- Немати пријатеље или породицу око себе и пропуштати рођендане, пропуштати свадбе, све важно, а онда губити пријатеље у том процесу и губити чланове породице, то нисам могла себи да опростим. За мене није било суштине јер сам све дала својој каријери. Схватила сам да то морам сама да исправим - рекла је Бела.

Фото: Профимедиа

 

 

Она је појаснила и да јој је њен најбољи пријатељ, Џеси Џо Старк много помогао. 

- Рекао ми је нешто пре неколико година и остало ми је до данас: "Када се стално не осећаш добро због тога где си и у каквом си стању, мораш нешто да урадиш другачије.

Она је осетила терет рутине и тек тада је освестила да је нужно да нешто промени. 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".